KONCENTRAT JABŁKOWY
Oferujemy:
SOK JABŁKOWY ZAGĘSZCZONY - produkt wytwarzany jest z jabłek, z których wytłoczony sok poddawany jest pasteryzacji, ultrafiltracji oraz zagęszczany w celu usunięcia określonej ilości wody i aromatu
SOK JABŁKOWY ZAGĘSZCZONY FILTROWANY -produkt wytwarzany jest z jabłek, z których wytłoczony sok poddawany
jest pasteryzacji, ultrafiltracji, zagęszczany w celu usunięcia określonej
ilości wody i aromatu oraz filtrowany na płytach celulozowych
SOK JABŁKOWY ZAGĘSZCZONY PAKOWANY ASEPTYCZNIE -produkt wytwarzany jest z jabłek, z których wytłoczony sok poddawany jest pasteryzacji, ultrafiltracji, zagęszczany w celu usunięcia określonej ilości wody i aromatu
Cechy organoleptyczne: | Smak − charakterystyczny dla soku jabłkowego: słodko-kwaśny, bez obcych posmaków. Zapach − charakterystyczny dla soku jabłkowego, osłabiony w wyniku oddzielenia aromatu, bez obcych zapachów Barwa − złocisto-bursztynowa Klarowność − klarowny lub klarowny z nieznaczną opalizacją |
Skład, Pochodzenie | Jabłka, Polska |