PRZECIER MALINOWY
PRZECIER MALINOWY
Opis produktu | Produkt jest otrzymywany z owoców maliny, które są podgrzewane, przecierane na sitach o wymiarach 0,5 mm, pakowany aseptycznie. | |
Charakterystyka produktu: Cechy organoleptyczne: | Barwa − czerwona do ciemnoczerwonej Smak, zapach − typowy dla przecieru malinowego bez obcych posmaków i zapachów | |
Skład, Pochodzenie | Owoce maliny Polska | |
Materiał opakowaniowy: Masa netto | Beczka metalowa + worek foliowy+ worek metalizowany aseptyczny 200 kg Karton tekturowy + worek metalizowany aseptyczny 20 kg | |
Warunki przechowywania: | Temperatura poniżej +4 °C | Temperatura poniżej -18 °C |
Okres minimalnej trwałości: | 18 miesięcy | 24 miesiące |
Przeznaczenie konsumenckie: | Produkt spożywczy do ogólnego stosowania przy produkcji jogurtów, lodów i dżemów dla ogółu konsumentów z wyjątkiem dzieci poniżej 3 lat |